Корисні поради з пошуку роботи

Пошук роботи, оформлення документів.
Відповісти
ie4ua_admin
Site Admin
Повідомлень: 25
З нами з: 07 листопада 2022, 22:25

Корисні поради з пошуку роботи

Повідомлення ie4ua_admin »

Мінімальна зарплата в Ірландії починається від 1400-1600 євро. Важливо розуміти, що зп завжди вказують/озвучують без урахування податків.

Базову робочу позицію типу прибирання, працівника на кухню, фабрику, вантажником і т.д., знайти достатньо просто - пропозиції на ринку є. Необхідна базова англійська побутового рівня, ви маєте розуміти, що від вас вимагає роботодавець і могти йому відповісти. Для пошуку такої роботи користуйтеся нашим телеграм каналом: t.me/job_ie4ua

Якщо ви хочете знайти роботу за спеціальністю, вам потрібен достатній рівень володіння англійською. Любі друзі, закликаємо вас вчити мову!!! Українські і ірландські волонтери надають для цього багато опцій по навчанню. Ви будете суттєво більш корисні цій країні, якщо будете працювати по своїй спеціальності, аніж різноробочим.

Якщо ви готові шукати роботу у своїй сфері, зробіть резюме англійською мовою, вкажіть свій контактний ірландський номер і релевантний досвід - і подавайтеся! Українські дипломи і досвід тут кoтуються! Сайти для пошуку роботи вказані вище.

Рекомендуємо використовувати мережу Linkedin і познайомитися з місцевими коллегами зі своєї професійної сфери. Більшість жителів Ірландії з повагою та розумінням ставляться до українців і готові відповісти на ваші питання.

Відправляйте резюме в багато компаній, так ви збільшите свої шанси на інтерв”ю.
Відповісти

Повернутись до “Робота в Ірландії”